🕐the global statics of the world🕐

">

29 aug 2019

Wilsverklaring van jamy pol die ook online is gezet en naar meerde adressen is gestuurd



Verklaring van jamy pol

bij deze is het tegen mijn wil dat ik een postadres bij ggnet heb en mij hier inschrijf, wanneer instanties mij mn rechten afnemen door onrecht in een corrupt zorgsysteem. Omdat mij mn rechten zijn afgenomen.
Aangezien ik al sins 2016 een behandelverbod heb en ik door het misbruik van een (inhumane) zorgplicht die vasthoudt aan het voorkomen van een maatschappelijke dood om je tegelijk te blijven kwellen en een somatische dood in te drijven en er zelfmoord op een autopsie kan staan.
Daarom heb ik van tevoren dit geregistreerd omdat ik de uitkering die wia is,niet waard vind om mij te laten blijven kwellen en ik dan die uitkering volledig tegen mijn vrije wil krijg wanneer een corrupt zorgsysteem er misbruik van maakt om mij te blijven kwellen dus bij voorbaad verklaar ik al dat wanneer er ooit toch een handeling van zelfmoord op een autopsie zou staan dit gewoon moord was door corruptie afpersing en chantage omdat ik liever een maatschappelijke dood als een somatische dood was gegaan dus hoe dan ook wanneer ik mijn rechten van art 7&7.4 Wgbo wetgeving als eigen volmacht niet krijg in het behandelverbod die van kracht is sins 2016 dan is een uitkering volledig tegen mijn wil wanneer de inschrijving in een ggnet of bij een familielid zou moeten zijn omdat ik dat zowel een wia of een dakloze uitkering niet waard vind wanneer ggz enkel een kwelling is die je tot zelfmoord probeerd te drijven
Handtekening: jamy pol
Bsn:100272095









Verstuurd vanaf mijn iPhone

jamy pol©®™ a.k.a. jamsster*

Mijn foto
de tzaddik is de rechtvaardige en een steunpilaar van de levensboom van aarde,wanneer er veel rechtvaardige zijn is dit fundament sterk en onbreekbaar maar wanneer er geen rechtvaardigen zijn wordt hij wankel en kan de wereld niet bestaan. daarom is het waarheid wat de heilige geschriften spreken . Zelfs als er in de wereld maar 1 rechtvaardige is dan is het wet dat de wereld deze zal volgen en ik jamy pol bsn:100272095 ben TZADDIK dat gelooft mijn zelf met geest en ziel volledig dus de stelling is waar “een rechtvaardig persoon is het fundament in de steunpilaar van aarde (caballa)

lotgenoten