🕐the global statics of the world🕐

">

31 mrt 2019

concluxion


dus toen van de man van de zwarte weduwe het zaad de verkeerde kant maar op ging zwemmen was alle voorgeschiedenis gelijk verlicht en de potentiële toekomstige levenslijnen werden verenigd en zij verhongerde en stikte en snakte oneindig door om de preventieve leedstaat van onschuldige verscheidenheid te voorkomen en zo was de totale leidensweg van alle schuldige deversiteitsvormen verzegeld verzilverd en verzekerd van een gerechtwaardige uitkomst om enkel jamy pol burgerservicenr:100272095 Do nr: daar van te sparen voor zijn verlies in het kapitalismespelletje maar met de troostprijs en kroostprijs voor zijn kroost bevrijding van leedstaat en leidensweg eind goed al goed "nonperiod but deffenitly permanent•

Verstuurd vanaf mijn iPad

Invitation: Dit jaar is 4/5 ««364 dus 2020 is 1/5 365 ik ben opichius... @ This event has a recurrence rule that cannot be edited in Google Calendar (jamsster.jamy@blogger.com)

Dit jaar is 4/5 ««364 dus 2020 is 1/5 365 ik ben opichius want aquarius is nu voorbij geen waterdrager maar drager van leegte in sfeerloosheid de overziel is vereenzelfigd met de ziel van mensheid de maan nu weet de sol (son/zon) en heeft mensheid het ver<ziekt> qua mu (sick)»

When
This event has a recurrence rule that cannot be edited in Google Calendar
Where
52°13'34" N, 6°0'31" O Ggnet deventerstraat (map)
Calendar
jamsster.jamy@blogger.com
Who
Jamy Pol - organizer
Canibus Features
jamy pol
www.jamsster.nl pol

Going (jamsster.jamy@blogger.com)?   All events in this series:    - -     

Invitation from Google Calendar

You are receiving this courtesy email at the account jamsster.jamy@blogger.com because you are an attendee of this event.

To stop receiving future updates for this event, decline this event. Alternatively you can sign up for a Google account at https://www.google.com/calendar/ and control your notification settings for your entire calendar.

Forwarding this invitation could allow any recipient to modify your RSVP response. Learn More.

jamy pol©®™ a.k.a. jamsster*

Mijn foto
de tzaddik is de rechtvaardige en een steunpilaar van de levensboom van aarde,wanneer er veel rechtvaardige zijn is dit fundament sterk en onbreekbaar maar wanneer er geen rechtvaardigen zijn wordt hij wankel en kan de wereld niet bestaan. daarom is het waarheid wat de heilige geschriften spreken . Zelfs als er in de wereld maar 1 rechtvaardige is dan is het wet dat de wereld deze zal volgen en ik jamy pol bsn:100272095 ben TZADDIK dat gelooft mijn zelf met geest en ziel volledig dus de stelling is waar “een rechtvaardig persoon is het fundament in de steunpilaar van aarde (caballa)

lotgenoten